BOMILLI

По 40 години искуство во производство на сувомеснати производи, водени по рецептите на еден од најдобрите мајстори на овие простори, решивме да го создадеме овој премиум бренд кој произведува трајни и полутрајни сувомеснати производи единствено насочени кон врвен квалитет без компромис.

Зошто производите на BOMILLI?

Затоа што се направени од одбрани парчиња чисто месо

без глутен, без лактоза,
без појачувачи на вкус (Е621),
без соја и вештачки бои.

Вкуси нешто поразлично!!
 

Контакт

Број за контакт


+389 75290262
 

Напишете ни е-маил

premium@bomilli.com

Работно време

Понеделник-Петок
09:00-17:00

Социални Мрежи

За нашата организација

Производите на BOMILLI се секогаш проверени, напревени од врвни мајстори со искуство кое се брои во децении. Нашиот тим не штеди на состојки па затоа квалитетот секогаш е на највисоко ниво.